Despre noi

Una dintre marile probleme cu care se confruntă societatea românească în prezent este criza locurilor de veci. În acest scop, am fondat în septembrie 2009 Asociația Cremaționistă AMURG, cea care susține incinerarea la nivel național și militează pentru dreptul oamenilor în alegerea incinerării. În fiecare an, la Alba Iulia, Președintele Asociației Cremaționiste AMURG, Marius Rotar, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează Conferinţa Internaţională „Dying and Death in 18th-21st Century Europe” (Moarte şi murire în secolele XVIII-XXI în Europa).


   

www.incinerareamurg.ro

Casa Funerară AMURG este unica structură din industria funerară românească care GARANTEAZĂ, prin contractul funerar din timpul vieţii, că dorinţa oricărei persoane de a fi incinerată va deveni realitate. Societatea noastră propune o alternativă la ceea ce se numeşte pregătirea pentru moarte, oferind o practică modernă, raţională, estetică și avantajoasă din punct de vedere economic pentru toți cei ce o aleg.


www.casa-funerara-amurg.ro

Repatrieri AMURG are misiunea de a ajuta orice român decedat în Europa. Compania noastră funerară rezolvă toate problemele legate de repatrierea persoanelor decedate și dispune de cea mai mare rețea funerară specializată în repatrieri din Europa.


slider 1

www.repatrieriamurg.ro

Protecție AMURG este un abonament lunar ce  oferă protecție funerară pe perioada achitată de titular. În cazul unui deces, serviciul funerar de incinerare umană este acoperit în totalitate de către compania noastră!


 

www.protectieamurg.ro

Fundația AMURG este o organizație de caritate nonguvernamentală ce își dedică activitatea persoanelor greu încercate de viață. Viziunea fundației AMURG este de a contribui la o societate în care dragostea față de oameni primează iar persoanele cu posibilități îi ajută pe cei care au nevoie


 

www.fundatiaamurg.ro

Aceștia suntem noi…fondatorii Asociației Cremaționiste AMURG!403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
http://www.incinerareamurg.ro/wp-content/uploads/2021/03/2202131420000.html