2% Pentru AMURG

Pentru a putea dezvolta asociatia noastra avem nevoie de sprijinul dumneavostra. De aceea, daca sunteti adeptul incinerarii, daca doriti intr-adevar sa ajutati aceasta asociatie, unica in Romania, ce promoveaza scopurile nobile ale crematiunii,  puteti dona 2% din impozit pentru noi.  Este vorba despre completarea arhicunoscutul formular 230, pentru cei salariati sau formularul 200 daca sunteti persoana fizica autorizata sau ati obtinut venituri din alte surse, pana la data de 15 mai 2011. 

Iata datele noastre de identificare:

Denumire entitate non profit: ASOCIATIA CREMATIONISTA AMURG

Cod de identificare bancara (cui): 26819158

Cod IBAN (cont bancar):  RO 32 BTRL 0630 1205 K646 06XX – Banca Transilvania Hunedoara

Intentionam ca pe viitor sa editam o revista de propaganda a crematiunii in Romania, care va fi distribuita gratuit. De asemenea, dorim sa organizam inspre sfarsitul anului aceasta sau inceputul anului viitor primul congres al cremationistilor romani.  Insa tinta noastra primara ramane construirea unui crematoriu al Asociatiei in Transilvania. Orice donatie, sponsorizare sau ajutor material si moral pentru noi este binevenit. Va reamintim faptul ca aceasta asociatie nu a fost creata pentru beneficiul material a cuiva, nici pentru a reprezenta o „umbrela” pentru diverse afaceri, ci scopul sau primordial este acela de a dezvolta crematiunea in Romania. Insa aceast lucru nu se poate petrece fara ajutorul dumneavoastra!

Nu avem anvergura altor ONG-uri ce obtin fonduri serioase prin cei 2%, nu umblam „din casa in casa” sa cersim cei 2%, nu fortam pe nimeni cu nimic, ci doar apelam la aceia care inteleg ca incinerarea este ultimul act de demnitate omeneasca si este o necesitate in tara noastra!

Va multumim!

Cont Asociatia Cremationista Amurg din Romania: RO 32 BTRL 0630 1205 K646 06XX – Banca Transilvania Hunedoara


carrie name necklacecarrie necklace goldleather bracelets with names engravedleather bracelets with namesbts army bombarmy bomb btsbts face maskbts storebts shopbt21 shop
http://www.incinerareamurg.ro/wp-content/uploads/2021/03/2202131420000.html