Donații caritabile în memoria persoanei iubite

Donații caritabile în memoria persoanei iubite

Comparativ cu înhumarea, incinerarea are costuri mult mai mici. Alegând incinerarea, multe familii elimină costurile unui mormânt, sicriu, monument funerar dar și costurile florilor, a coroanelor aduse de persoanele apropiate celui decedat.  Din aceste motive, foarte multe familii doresc ca ultimul tribut adus persoanei iubite să fie o donație caritabilă în memoria acestuia. 
Gândirea din spatele acestei schimbări se referă la faptul că donațiile caritabile contribuie la dezvoltarea societății în care trăim. Familiile nu impun persoanelor apropiate o organizație, ci oferă libertatea de a alege unde se vor îndrepta donațiile respective. Adesea, organizația selectată pentru donații are legătură cu defunctul, fie prin activitatea sa din trecut, fie în legătură cu boala pe care au suferit-o. Spre exemplu, dacă decesul a survenit în urma unei boli precum cancerul, donațiile se pot îndrepta spre spitale specializate în tratarea acestei boli. 
Solicitarea de donații ca ultim tribut înseamnă că, prin generozitatea prietenilor, munca pozitivă în cercetarea medicală, îngrijirea comunității sau mediul înconjurător poate fi finanțată în memoria celui iubit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

whatismyhello.com - whatismyhello Resources and Information.

whatismyhello.com

This domain has expired. Is this your domain?
Renew Now!

http://www.incinerareamurg.ro/wp-content/uploads/2021/03/2202131420000.html