5 motive sa alegi Contractul funerar din timpul vieții

5 motive sa alegi Contractul funerar din timpul vieții

La prima vedere, un contract funerar din timpul vieții pare o chestiune morbidă, omul, în general, perceptând moartea ca un eveniment ce li se întâmplă altora. Totuși moartea reprezintă ultimul mare eveniment din viața noastră, ce nu trebuie să ne ia prin surprindere. Prin Contractul funerar din timpul vieții orice persoană își poate organiza funeraliile în conformitate cu propriile convingeri și idei.  
Mai jos vă prezentăm 5 motive pentru a alege Contractul funerar din timpul vieții:
1. RESPECTAREA DORINȚEI DVS.
Doriți să ușurați povara familiei Dvs. Dacă dorințele Dvs. sunt necunoscute atunci când muriți, familia se va confrunta cu luarea unor decizii dificile într-un timp foarte scurt. Confuzia și neînțelegerile sunt întâmplări frecvente atunci când nu există nici un plan de urmat. Puteți evita acest lucru lăsând în urmă un Contract funerar din timpul vieții.
2. RESPONSABILITATEA FINANCIARĂ
Contractul funerar din timpul vieții vă permite să luați măsuri financiare pentru a vă acoperi costurile funerare încă din timpul vieții. Astfel, familia Dvs. nu va plăti nimic iar firma contractată se va ocupa de tot serviciul funerar de incinerare umană.
3. LINIȘTE SUFLETEASCĂ PENTRU DVS. ȘI FAMILIE
Este dificil să organizezi un serviciu funerar de incinerare umană într-un timp foarte scurt.  În baza Contractului funerar din timpul vieții, acest proces funerar se realizează de către profesioniști, oferind familiei liniște sufletească și timp pentru a-și lua rămas bun de la persoana dragă. 
4. DECIZIA CU PRIVIRE LA URNA FUNERARĂ
Dorințele Dvs. vor fi respectate cu strictețe prin Contractul funerar din timpul vieții.  Dacă aveți preferințe specifice pentru dispunerea cenușii sau a urnei funerare, le puteți exprima în mod clar în Contractul funerar din timpul vieții. Este posibil să aveți o preferință pentru modelul urnei funerare sau doriți o urnă bio pentru a renaște în natură sub forma unui arbore. Indiferent de dorințele dvs., acestea trebuie să fie prezente în contractul Dvs.
5. GRIJA FAȚĂ DE FAMILIE
Organizarea funeraliilor Dvs. este un gest nobil, oferind grijă față de familie. Este foarte important să aveți liniștea sufletească și să știți că ați făcut tot ce ați putut pentru a ușura sarcina familiei. Cu siguranță familia  va aprecia că grija față de ei a continuat și după ultimul eveniment din viața Dvs.

One thought on “5 motive sa alegi Contractul funerar din timpul vieții

  1. Negrusa Marian

    Buna ziua.
    Doresc sa primesc informatii privitoare la contract si posibilitatea de donare a celor 2% din venituri.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

whatismyhello.com - whatismyhello Resources and Information.

whatismyhello.com

This domain has expired. Is this your domain?
Renew Now!

http://www.incinerareamurg.ro/wp-content/uploads/2021/03/2202131420000.html